דוח חניה-טענת פרעתי - בית משפט

  • טענת "פרעתי"
    ארז | 15/11/2010 19:15

    האם ניתן לפנות לבית משפט לעניינים מקומיים בטענת "פרעתי" לגבי דוחות חניה? איפה ניתן להשיג דוגמה לכתב פניה לבית המשפט לעניינים מקומיים?

    • דוח חניה-טענת פרעתי - בית משפט
      עו"ד לירון פרמינגר | 15/11/2010 21:51

      דו"ח חניה הוא למעשה עבירת ברירת קנס. אם לא הודעת שאתה רוצה להישפט, עליך לשלם את הקנס. אם שילמת את הקנס אז לא ברור מי זימן אותך לבית המשפט? אנא הבהר את השאלה.

      • טענת "פרעתי" הבהרה
        ארז | 16/11/2010 06:52

        לפני 3 שנים קיבלתי מהעיריה התרעה על דוחות שלא שולמו לא הוצגו לי תמונות או מסמכים אבל ניתן לי מידע שהתרעות קודמות נשלחו לכתובת ישנה שלי לאחר ששונתה בעיריה במשרד הפנים ובמשרד הרישוי. עירערתי על הדוחות בכתב לתובע העירוני ובמקביל השארתי פרטי כרטיס אשראי לחיוב במקרה (וודאי) שהערעור ידחה. על הטופס שבו מסרתי את פרטי הכרטיס מצויין במפורש בכתב ידי כי החוב יגבה 30 ימים לאחר מתן תשובת התובע העירוני. העיריה לא הגישה את פרטי החיוב לחברת האשראי וכעת תובעים ממני את הסכום עם ריבית והצמדה. מבחינתי שילמתי ברגע שנתתי פרטי כרטיס אשראי כפי שאני משלם תמיד בלי קשר אם מגישים את הפרטים לגביה או לא. האם אוכל לטעון "פרעתי"?

        • תשלום חוב- בית משפט
          עו"ד לירון פרמינגר | 16/11/2010 15:50

          תוכל להגיש הודעה לבית המשפט בה אתה מגולל את סיפורך ומבקש שלא לחייב אותך בתשלום ריבית והצמדה או שתבקש להישפט ותכחיש את החוב עצמו.

          • כל ההליך בבית משפט לעניינים מקומיים או אחר?  לת
            ארז | 16/11/2010 18:03

            • האם קיבלת תשובה?
              איציק | 30/03/2011 22:51

              בדיוק אותו סיפור כמו שלי, מה עשית? האם תוכל לעדכן אותי שגם אני אוכל לפעול בהתאם?