דוחות תעבורה

  • ביטול דוחות חניה
    ארז | 14/11/2010 18:49

    קיבלתי הודעה לפני עיקול מהעירייה עבור דוחות חניה סה"כ 4 דוחות בעיריה סרבו להראות לי מסמכים או תמונות אלא לפי הנחיית בית משפט דוח מס 1 לאחר 3פעמים והייתי בעיריה ולאחר ויכוחים ראיתי תמונה - הרכב לא שלי. שלושת הדוחות האחרים הם לפני שנת 2007 בסוף חודש יולי 2007 הייתי בעיריה הוצגו בפני 2 משלושת הדוחות הנותרים ערערתי על הדוחות ובמקביל חוייבתי להשאיר פרטי כרטיס אשראי כולל הרשאה לחיוב חשבון עפ"י סכום נקוב לגביה במקרה שהערעור ידחה. העירייה לא גבתה את הכסף וכעת הם דורשים אותו עם ריבית והצמדה גבוהים. הדוח הרביעי שניתן כנראה בחודש מרץ 2007 לא הוצג לי בפגישה בחודש יולי 2007 וכעת דורשים ממני לשלמו בריבית והצמדה. בכל מקרה לא יתכן שאשלם בלי לראות מסמכים האם לפנות לבית משפט לעניינים מקומיים או שהוא לא יתערב?

    • דוחות תעבורה
      עו"ד לירון פרמינגר | 14/11/2010 19:25

      אנא הפנה השאלה לפורום תעבורה. בהצלחה.

      • חניה עירונית
        ארז | 14/11/2010 20:00

        מדובר בדוחות על חניה ללא כרטיס חניה שנגבים על פי פקודת המיסים ( גביה) הדרקונית.

        • דוחות חנייה
          עו"ד לירון פרמינגר | 15/11/2010 08:23

          דוחות חנייה הם עבירה פלילית שהיא ברירת קנס. בגלל שלא ביקשת להישפט על העבירה היא הפכה לחלוטה והגבייה שלה היא באמצעות פקודת המיסים גבייה שאני מסכים שהיא דרקונית. יחד עם זאת שאלתך מקומה בפורום דיני תעבורה.