זימון לבית משפט - דחוף כי זה השבוע

  • קיבלתיזיון להעיד בבית משפט ואנילא יכולה להגיע
    אור | 13/11/2010 15:14

    קיבלתי (ביד ובאמצעות שליח) זימון להעיד במשפט שקשור לתביעת ביטוח נגד מקום העבודה הקודם שלי. למען האמת, אני לא מבינה למה התעקשו להזמין אותי - אין לי שום דבר מיוחד להגיד או לתם למשפט, מאחר שלא הייתי נוכחת בארוע, וכל הדברים אשר כתבתי לפני כשנתיים בתצהיר מבוססים על עיון בתיקים שהיום אינם עומדים לרשותי, או הצהרות כלליות על אותו מקום עבודה , שכיום אני לא עובדת בו ולכן איני יכולה להצהיר בשמו שום דבר. הבעיה היא שאני לא יכולה להגיע באותו יום כי יש לי פגישה חשובה, שאני כבר מנסה לתאם למעלה מחודש וסוף סוף הצלחתי לתםא לאותו יום. הנזק במידה שאני אבטל אותה גדול בהרבה מכל פיצוי שיתנו לי על ההגעה לעדות. אני לא יודעת איך להתקשר לעורך הדין שזימן אותי או לשופטת כי הפרטים לא מופיעים על הזימון (לדעתי מי שזימן אותי זה עורך הדין של הצד השני - אבל זה ניחוש על סמך זכרון קלוש מהפעם האחרונה שהתעסקתי עם העניין לפני כשנתיים פלוס) מה אני יכולה לעשות, ומה יכול לקרות במידה שלא אצליח ליצור קשר עם עורך הדין ולבטל את הזימון ובכל זאת לא אגיע??

    • זימון לבית משפט - דחוף כי זה השבוע  לת
      אור | 13/11/2010 15:16

    • אי היעתרות לזימון כעד
      עו"ד חני דקל אלבז | 13/11/2010 19:01

      רוב הסיכויים, כי על ההזמנה יש לפחות מספר תיק ואיזה בית משפט. את צריכה לשלוח פקס לבית המשפט (ולוודא שהגיע) לפי מספר תיק ומועד הדיון והשופט/ת, אך אני מציעה לנסות ולהגיע ולדחות הפגישה האחרת, שכן יכול להיות שתיאולצי לבוא בצו הבאה וזה לא נעים...

      • יש מספר תיק אבל אין פרטי התקשרות
        אור | 13/11/2010 20:25

        הבעיה היא שזו לא סתם פגישה אלא ראיון עבודה ואני כבר מובטלת למעלה משנה - הבנאדם שמראיין אותי מגיע מהצפון הרחוק ואני מהדרום. אם אני לא אנצל את זה שהוא נמצא בדרום (אחרי חודש שאנחנו מנסים לתאם במרכז הארץ) יכול להיות שאני אפסיד את ההזדמנות לעבודה, או שאני אצטרך להגיע אליו שזה משהו כמו 5 שעות נהיגה בכל כיוון. אם אני אשלח פקס, ולא מקבלת תשובה שדחו את הדיון או הבינו שאני מיותרת לגמרי לדיון הזה זה אומר שאני בבעיה אם אני לא מגיעה, או שפשוט יזמנו אותי למועד אחר? במצב רגיל פשוט הייתי מגיעה ושהשופטת בעצמה תנזוף בעורך הדין שהוא מביא עדים שלא שייכים למשפט הזה בכלל (אין לי אפילו פיסת מידע אחת שהיא מידע אישי - הכל משמועה ומאמרו לי)

        *הערת מערכת לנוחותך - מצא עו"ד באינדקס עורכי הדין: עורכי דין באזור הדרום