החלטת ביניים

  • אחריות אשם תורם החלטת ביניים - שופט
    ענת | 14/04/2008 11:06

    עברתי תאונת עבודה ביוני 2002 המעביד מודה באחריות אך טוען לאשם תורם ולפיכך קיימת החלטת שופט שלא על דרך שמיעת ראיות של הצדדים ובהחלטת ביניים- בפרוטוקול שהאחריות לתאונה על המעביד למעט אשם תורם כעת מזוז הפיץ מזכר הממליץ על ביטול אשם תורם הפניתי בקשה לשופטת לבטל את שלב ההוכחות שנקבע לשנה מהיום קרי 7 שנים מהאירוע כדי למנוע ממני שנה נוספת לחכות שלשב ההוכחות עקב העמדה הממשלתית שהנני מצרפת בהמשך אך בקשתי נדחתה מה הסיכויים בהגשת ערעור , לאחר שהמעביד מודה באחריותו אמנם ללא שמיעת עדויות וראיות???? העמדה הממשלתית תומכת בעמדתי: ציטוט גם הממשלה עומדת מאחורי בקשה זו-ציטוט ממאמר מה3 לאפר 08 "לתגובות אגף הפיקוח על הביטוח באוצר הפיץ היום (ה') למנהלי חברות הביטוח את עמדת היועץ המשפטי לממשלה, בנושא תחולת הדוקטרינה של "אשם תורם" בדיני ביטוח. בעמדה, שנחשפה אתמול ב "גלובס", קובע מזוז שאין מקום להחלת אשם תורם בתחום הביטוח, למעט במקרים קיצוניים"

    • החלטת ביניים
      ; עו"ד גיא פרבמן | 14/04/2008 12:59

      מתי הייתה ההחלטה של השופט ? האם ניתם פס"ד בתיק ? קיימות שאלות נוספות המצריכות מידע על מנת להעניק לך את הייעוץ המשפטי הנכון ולכן המלצתי לקחת את התיק לייעוץ משפטי מלא לעו"ד המתמחה בתחום