תביעת עיריה

  • נפילה על מדרכה
    ריקי | 02/11/2007 15:59

    שלום רב נפלתי ונחבלתי ב4 שיניים, זה קרה בהליכתי על מדרכה, היתה שם אבן שפה שבורה שבה נתקלתי, העירי טוענת שהאבן היא גבול בין המדרכה לבין שטח פרטי.האם אפשר לתבוע את העיריה. בכל זאת הם אחראים עךל תיקון אבן השפה תודה על התשובה רקי

    • תביעת עיריה
      עו"ד אמיתי אביעד | 04/11/2007 10:29

      מהתיאור שתיארת אכן ניתן להניח שניתן לתבוע את העיריה. שווה להתייעץ על כך עם עו"ד בפגישה שתקבעי עמו. בהצלחה..

    • חייבת לציין שזה בדיוק מה שקרה לדודתי, והיא תבעה והרוויחה מהעירייה כצה אלפי שקלים..  לת
      טלי | 06/11/2007 00:55