זכות יוצרים ברשימת משדרים

  • זכויות יוצרן : לוח שידורים והצגות ?
    יוסי | 14/06/2010 12:41

    האם לוח שידורים (שעה ושם של שידור) לוח הצגות (תאריך הצגה) הם בזכויות יוצרן ?האם אפשר להשתמש מידע הזאת באתר האינטרנט שלנו ?

    • זכות יוצרים ברשימת משדרים
      עו"ד אפי אהרונוב | 14/06/2010 16:37

      יוסי שלום, ככלל אין זכות יוצרים במידע עובדתי. לאור זאת נקבע בפס"ד שניתן לפני מספר שבועות ע"י ביהמ"ש העליון כי להנהלת ליגת הכדורגל האנגלית אין זכות יוצרים ברשימת המשחקים העונתית, ולכן, יכולה המועצה להסדר ההימורים בספורט לשבץ משחקים מהליגה בטופס הטוטו. לאור זאת, לטעמי, אין בעיה להביא לוח משדרים באתר ובלבד שאינך מעתיק אותו על עיצובו הגראפי ממקור אחר.

      • לוח שידורים והצגות
        יוסי | 14/06/2010 17:03

        תודה, הרעיון היבנו. אבל אנחנו לא שאלנו לגבי הכדורגל. רצינו לדעת לגבי כל הלוחות שידורים והצגות. כדוגמה לוח הצגות של תאטרון בתל-אביב. זאת אומרת שלוחות זמנים, שידורים והצגות - אפשר להשתמש בהם אם אנחנו מציגים בדרך שלנו ולא כמו במקור. האם זה נכון ? ואם אפשר, בהתאם לאיזה סעיף החוק זא יאושר ?