אין הסדרה של העניין בחוק

  • חובת תרגום מסמך (הסכם משפטי) חלה על מי?
    אורן | 05/05/2010 22:56

    שלום רב,לאחרונה באתי בדין ודברים עם חברה זרה שאיימה לתבוע אותי על הפרת זכויות. לאחר התכתבות במייל, הגענו לסיכום כללי. משרד עו"ד הישראלי של התובעת, שלח לי הסכם כתוב באנגלית. אני ישראלי תושב הארץ, דובר אנגלית,  אך לא ברמת שפת אם,  כל שכן בעגה משפטית.ביקשתי מסמך בעברית אך עו"ד התובעת סרבו. שאלתי היא על מי חלה החובה לתרגם את המסמך ששלחה לי התובעת? האם החוק לצידי או לצידם?תודה מראש.א.

    • אין הסדרה של העניין בחוק
      עו"ד גיא קדם | 07/05/2010 03:22

      שלום אורן, העניין אינו מוסדר בחוק. מומלץ להיעזר בעו"ד הבקיא בתחום ובאנגלית.

      • מוזר שהחוק לא מתייחס לזה.... תודה.  לת
        א | 07/05/2010 10:40