זכויות יוצרים

  • עילות תביעה
    שרונה | 05/05/2010 21:30

    היי , מה קורה במקרה הנ"ל: סופר נתן את הזכות להוצאת ספריו עם חברה מסויימת והדמות בספר הפכה למבוקשת וכתוצאה מזה הוצאת הספרים כרתה חוזה עם צד ג' לשיווק הדמות כך שהסופר לא קיבל עבור זה כלום.האם הסופר יכול לתבוע את הוצאת הספרים? בגין אלו עילות? תודה רבה.

    • זכויות יוצרים
      עו"ד גיא קדם | 07/05/2010 03:21

      שלום שרונה, מומלץ להיעזר בעו"ד על מנת לבחון את החוזה בין הסופר לבין המו"ל, כדי להחליט על דרך הפעולה הראויה.