רישום פטנט

  • פטנט
    מורן | 01/05/2010 17:30

    שלום בקשר לפטנט שהמצאתי ועדין זה לא קיים ככל הנראה בארץ האם יש אפשרות באופן רק תאורתי לרשום את זה כפטנט ואם מישהו אי פעם יבצע את זה יש אפשרות לתבוע אותו בגין גניבת רעיון ? מכיוון שזה עולה השקעה של מעל כמה מליוני שקלים הנושא הזה רציתי לדעת היכן אפשר לרשום את הפטנט בלעדי כרעיון שלי בלבד לפני שמישהו אחר יפתח את זה ואני יהיה בתיסכול כל חיי בגלל גניבת הרעיון משהו כזה לא יכול לחזור או לשנות אותו וזה בעיה איך מתחילים לשמור על זה ואם בעתיד מישהו יקח ויריץ את זה האם יהיה לי זכות לתבוע על הרעיון שנלקח ?החשש שלי גם שאם אני ילך למשקיעים הם בעצם יקחו את זה לעצמם ויפתחו בלעדי הכל יכול לקרות או אפילו העו'ד האם העורך דין עצמו אמור לחתום לי על סודיות מוחלטת? האם חברות גדולות יכולים לפתח את הרעיון לאיזה עורך דין לפנות אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא הזה כי בעבר כבר גנבו לי רעיון שיצא לפועל ומאוד התאכזבתי והיה תקופה שזה עבד לא רע בכלל רצוי מאוד שזה לא יקרה שוב ולכן יש לי שאלות רבות חששות והתלבטויות...

    • רישום פטנט
      עו"ד אפי אהרונוב | 01/05/2010 23:33

      שבוע טוב מורן, ניתן לפנות לתיבת היעוץ האישי והם יסייעו לך להתקשר עם עו"ד מתאים. שיהיה בהצלחה.