העתקת סרטונים מאתר YouTube

  • הצגת סירטונים מיוטוב
    דוד | 12/04/2010 11:39

    שלום רב אני מעוניין להציג באתרי סירטונים מיוטוב כגון קליפים של זמרים בארץ ומחו"ל האם דבר זה חוקי? כיוון שאני מציג רק מה שיש ב EMBED(שזה קטע קוד שיוטוב מאפשרים לבעלי אתרים להציג באתר שלהם) דוגמא אשמח לתשובה מוסמכת תודה רבה

    • העתקת סרטונים מאתר YouTube
      עו"ד אפי אהרונוב | 12/04/2010 17:34

      דוד שלום, יש לבחון בקפידה מה אומר תקנון האתר לגבי שימוש בתכנים מסוג זה. ככלל, ככל שהתקנון אינו מאפשר במפורש העתקה של תוכן מוגן, הרי שבהעתקת התוכן אתה מסתכן בהפרה.

      • שאלה חוזרת
        דוד | 12/04/2010 17:45

        אני לא יודע , לא הצלחתי לקרוא בתקנון של יוטוב מה דעתם לגבי זאת אבל מהיגיון בריא, יוטוב נותנים קוד להצגה של הסירטון על השרתים שלהם באתרים...ככה שבעלי אתרים יכולים להעתיק את הקוד ולהציגו ב אתר שלהם מבחינת יוטוב אני לא רואה שום בעיה להציג השאלה מבחינת היוצרים עצמם, מי לוקח את האחריות? אני או יוטוב?

        • תכנים ביוטיוב
          עו"ד אפי אהרונוב | 14/04/2010 09:15

          בוקר טוב דוד, כאמור, יש לבחון מה אומר התקנון ואף להפנות שאלה לאתר אם משהו אינו ברור. ככלל, אתה אמור להיות אחראי למעשיך ולא להסתמך על 'היגיון בריא' או אחריות יוטיוב.