הגנה על 'רעיון חינוכי'

  • זכויות יוצרים על פרוייקט חינוכי
    אב | 24/02/2010 00:09

    איך ניתן ללהגן על רעיון בנושא חינוכי אשר יועבר בסדנאות עבור חברה ותופץ בכל בארץ?

    • הגנה על 'רעיון חינוכי'
      עו"ד אפי אהרונוב | 24/02/2010 08:50

      בוקר טוב אב, ככלל, דיני זכויות היוצרים אינם מספקים הגנה על רעיונות כי אם על דרך ביטויים. ככל שתצליח 'לקבע' חלקים נרחבים מהרעיון בדרכים שהן ברות הגנה (אם הגנת זכות יוצרים ואם הגנות אחרות), כן ייטב, מבחינתך. מומלץ להתיעץ באופן פרטני עם עו"ד שינחה אותך כיצד לעשות זאת, לאחר שיבחן את הרעיון עליו אתה מעוניין להגן. שיהיה בהצלחה.