הקמת אתר אינטרנט

  • בניית אתר
    ענבל | 17/02/2010 10:53

    שלום רב לאפי וגיא, אני רוצה לבנות אתר אינטרנט בנושא לימודי, האתר מבוסס על קישורים מאתרים שונים האם אני חשופה לתביעות נגד זכויות יוצרים? איך בודקים את כל ההיבטים המשפטיים בצורה רצינית? תודה

    • הקמת אתר אינטרנט
      עו"ד אפי אהרונוב | 17/02/2010 16:03

      ענבל שלום, כדאי להתיעץ באופן פרטני עם עו"ד המצוי בתחום עוד בטרם העלאת האתר לרשת ולו בכדי ללמוד על העקרונות באופן יסודי ולגבש דרך פעולה עם חשיפה מינימלית לתביעות. שיהיה בהצלחה.

      • מישהו מומלץ?
        ענבל | 17/02/2010 16:27

        אפי שלום, יש מישהו שאתה ממליץ שהוא מתמחה ורציני בתחום? תודה רבה, ענבל

        • חיפוש עו"ד לזכויות יוצרים
          עו"ד אמיר טנא | 18/02/2010 08:52

          כפי שאמר עו"ד אהרונוב מומלץ עו"ד העוסק בתחום זכויות היוצרים. יום נעים, אמיר טנא, עו"ד

          • שאלה נוספת
            ענבל | 18/02/2010 09:35

            בגוגל...תהיה סתם רשימה. אני שואלת אם יש מישהו מוכר שהוא שם דבר בתחום הזה.... תודה על התשובה

            • הקמת אתר אינטרנט
              עו"ד מתן שוק | 18/02/2010 12:29

              ענבל שלום, השאלה שלך רלוונטית לפונים רבים המחפשים המלצות אחר עורכי דין בתחום ולכן בחרתי להרחיב. ישנם בישראל עורכי דין רבים שעוסקים כיום בתחום הקניין רוחני ודיני האינטרנט ומספר משרדי בוטיק, באחד מהם עובד הח"מ, המתמחים רק בתחום זה. באתר דן אנד בריידסטריט ובעיתונות הכלכלית ניתן למצוא רשימה של משרדי עורכי הדין המובילים בכל תחום ותחום המתפרסמת מדי שנה, לרבות קניין רוחני. יחד עם זאת, ככל שהמשרד מוכר ומוביל שכ"ט שהוא גובה הוא בהתאם ויש לבחון בכל מקרה לגופו את היתרונות והחסרונות בהתקשרות עם משרד מוביל או עם עו"ד בתחילת הדרך העוסק בתחום. בנוסף, מומלץ לבצע סקר שוק קצר ולקבל המלצות על משרד עורכי הדין טרם ההתקשרות עימו. בהצלחה בחיפוש, מתן

      • הקמת אתר אינטרנט הינה פרויקט מורכב
        רוני מישקובסקי, עו"ד | 02/03/2010 20:42

        ענת, ככלל אסור לקשר בין אתרים שונים אלא אם כן הדבר מותר מפורשות בתנאי השימוש של כל אתר ואתר. יחד עם זאת, סוגיית הקישור הינה רק אחת מיני רבות שאת צריכה להתמודד עימן בעת הקמת אתר אינטרנט ובהחלט - יותר ממולץ - שתפני לייעוץ משפטי מקצועי.