הפרת זכויות יוצרים

  • שימוש בשיר בסדרת טלוויזיה
    מורן | 07/02/2010 19:10

    שיר שכתבתי ונשלח לחברת הפקות הופיע לאחר זמן בסדרת טלוויזיה תחת שם של יוצר אחר ולא תחת שמי. יש לציין כי שונו מספר שורות בשיר אך רוב השיר הוא השיר שאני כתבתי. מה אפשר לעשות?

    • הפרת זכויות יוצרים
      עו"ד גיא קדם | 08/02/2010 00:02

      שלום מורן, על פניו מדובר בהפרת זכויות יוצרים והדבר מקים לך עילת תביעה כספית (פיצויים ללא הוכחת נזק של עד 100,000 ש"ח) וכן זכות לבקש צו מניעה. כדאי להיעזר בעו"ד.