זכויות יוצרים

  • זכויות יוצרים
    רחל | 04/02/2010 17:10

    אשמח לקבל עצה: אני כותבת טקסטים לשירים ושולחת אותם למלחינים. ברגע שאני מסיימת לכתוב את הטקסט אני שולחת אותו לעצמי בדוא"ל. וכן נרשם המועד המדוייק של שליחת הטקסט. רק לאחר מכן אני שולחת אותו הלאה. האם הדוא"ל מהווה הוכחה מספקת לכך שאני הראשונה שכתבתי את השיר? תודה

    • זכויות יוצרים
      עו"ד גיא קדם | 04/02/2010 18:11

      שלום רחל, כדאי לעשות זאת באופן מסודר אצל עו"ד. יכול לחסוך בעתיד טענות על מניפולציות בתאריכי האי מייל וכיוב'.