הפרת זכויות יוצרים באתר

  • איך מגינים על תוכנים באתר החברה מהעתקה?
    אריק | 07/01/2010 13:12

    שלוםאיך מגינים על תוכן האתר שלי כך שאתרים אחרים לא יעתיקו את תוכנו ויפרסמו אותו באתרם?

    • הפרת זכויות יוצרים באתר
      עו"ד גיא קדם | 07/01/2010 21:44

      שלום אריק, זכויות יוצרים בתוכן יכולות להתקיים מיניה וביה גם ללא רישום כלשהו, כך שהעתקה תהיה אסורה גם בלי צעד "אופרטיבי" מצידך. יחד עם זאת, נהוג להוסיף גם הגנה חוזית באמצעות תנאי שימוש, שמכסים גם היבטים אחרים של השימוש באתר. מומלץ לקבל ייעוץ אישי ופרטני מעו"ד, שינסח עבורך תנאי שימוש.