שירות לקוחות כלל

  • קביעת קרן פנסיה כלל לקצבת נכות
    ליאור | 06/10/2011 10:46

    שלום רב עו"ד גיל קראוס לאור נסיונך הרב אשמח לקבל התייחסות קצרה לבעיה שעימה אני מתמודד כיום מול חברת הביטוח כלל אני ינסה לתמצת הייתי מבוטח בחברת כלל קרן פנסיה מיטבית במסגרת עבודתי הקודמת תקופה רציפה של 10 שנים עד שפוטרתי לאחר שפוטרתי נאמר לי שיש לי זמן של עד חצי שנה להתחיל לשלם בשביל לשמור על רצף של הזכויות שלי שילמתי לאיחר 5 חודשים ויש לי תיעוד על כך. לא מזמן קבעה לי ועדה רפואית מטעם חברת כלל אחוזי נכות של 100%לתקופה של שנה וצי אחרי שביקשו ממני למלא טופס 106 הם פתאום החליטו שהם דוחים את תביעתי מכיון שאין לי רצף ביטוחי יש פיגור בתשלום דבר שאינו נכון כי גם ביקשתי תדפיסים מהבנק יש שם החזר טכני שהחברה לא גבתה את הכסף לסיום אני מבקשה לפני פגישת ייעןץ בתשלום טיפה עזרה והכוונה כיצד עליי להתמודד איתם מכיון שמצב בריאותי ומצבי הכלכלי לא מאפשרים לי לנהל מאבק מולם הודה לך על התייחסותך ותודה מראש גמר חתימה טובה לך ולבני ביתך. מצטער על האורך של הסיפור

    • שירות לקוחות כלל
      שירות לקוחות כלל | 06/10/2011 13:06

      ליאור שלום,קראנו את הודעתך ונשמח לבחון האם וכיצד נוכל לסייע במקרה שאתה מעלה, באופן הטוב ביותר עבור שני הצדדים.אנא שלח פרטי התקשרות עמך לאי- מייל הבא ונציג יצור איתך קשר בהקדם .mokinternet@clal-ins.co.ilבברכה,צוות שירות לקוחות כלל ON LINE

    • דחיית תביעה על-ידי הביטוח
      עו"ד גיל קראוס | 06/10/2011 18:28

      ערב טוב, ראשית, אני רואה שקיבלת פנייה משירות הלקוחות של כלל, אולי זה יקדם את העניין שלך. מעבר לכך, יש לבחון לעומק את טענות חברת הביטוח מול המצב שפועל ואם אכן הטענה של היעדר רצף ביטוחי נובעת ממחדלים של החברה, ברור שעומדת לך עילת תביעה. מבלי לעיין במסמכים, קשה לי להוסיף מידע נוסף. אני מציע כי תפנה יחד עם הפוליסה ויתר המסמכים לעו"ד בתחום הביטוח.