תביעה להחזר הוצאות

  • תביעה להוצאות אמבולנס כתוצאה מתאונת דרכים
    מיה | 18/05/2011 16:46

    לפני כשנה חתך אותי בכביש רוכב אופנוע (כאשר אני ברכב עבודה) . מייד לאחר ההתקלות רוכב האופנוע הצעיר התקשר לאביו שהגיע למקום כעבור מספר דקות. אביו של הרוכב שכנע אותו שהוא לא מרגיש טוב ומייד הזמין לו אמבולנס, ומאותו יום לא שמעתי מהם. מהעבודה הורידו לי מהמשכורת כ2000 שקלים על הנזק שנגרם לרכב.כעבור שנה קיבלתי מכתב מבית דין לתביעות קטנות בו אביו של הרוכב תובע אותי על הוצאות אמבולנס ועל הפסד יום עבודה. מבחינתי איני אשם כלל בתאונה, ולא מבין למה עליי לשלם הוצאות שכאלו, מה גם שאיבוד יום העבודה של האבא אינו באחריותי. מה עליי לעשות במקרה כזה? האם להגיש תביעת נגד על 2000 השקלים ששילמתי למעסיק כתוצאה מהנזק שנגרם לי לרכב? או שמא ליצור קשר עם התובע? תודה רבה!

    • תביעה להחזר הוצאות
      עו"ד גיל קראוס | 19/05/2011 16:17

      צהריים טובים, נא הפנה את שאלתך לפורום תביעות קטנות באתר.