בעלות בפוליסה

  • בעלות פוליסה
    נטלי | 16/05/2011 11:39

    שלוםרב! אבא שלי עשה אצל סוכן ביטוח פוליסה (הרכב רשום על אחי)הסוכן ביטוח עשה את בעל הפוליסה את אמא שלי שלא ידעה על כך (בלי ידיעתה)לאחר שלא שולמו תשלומים לביטוח על ידי אבי אמא שלי קבלה הוצאה לפועל משיחה שלי אני הבת עם סוכן הביטוח הוא הודה שמי שעשה זה אבא שלי  ונרשמה בטעות הפוליסה על שם אימי עכשיו אמי מסובכת בהוצאה לפועל האם אני יכולה לתבוע את הסוכן הזה יש לי הקלטה שלו שהוא אומר שהוא לא בודק ת.ז ואת בעל הפוליסה הוא מי שאומרים לו לעשות שם הוא רושם בלי לבדוק האם מומלץ לתבוע אותו ולהתלונן במשטרה עליו מה עושים??.

    • בעלות בפוליסה
      עו"ד גיל קראוס | 16/05/2011 16:06

      צהריים טובים, על פניו, נראה כי אפשר ועומדת עילה נגד סוכן הביטוח אשר לא בדק כלל את פרטי המבוטח והאם הוא מסכים לפוליסה ותנאיה. אין פה על פניו עניין של תלונה למשטרה, אלא אם כן הדבר נעשה בכוונת מרמה מצד אביך.