נפילה בשטח בית ספר

  • ביטוח מפנה לגורם שלישי
    מוטי | 02/02/2011 10:31

    שלום רב,בעת שבאתי לאסוף את בתי נפלתי בשטח ביה"ס בשל כך אני סובלת מקרע ברצועה של הקרסול.לדאבוני פניתי לחברת הביטוח אשר מפנה אותי לגורם ג' האינסטלטור שביצע את העבודות ולטענתם לא סגר את הבור כראוי.האם עליי לקבל את טענתם ולפנות לביטוח של צד ג' או האם זה עדין באחריות הביטוח של המועצה ושהם ישברו את הראש עם צד גתודה

    • נפילה בשטח בית ספר
      רועי נתיב, עו"ד | 02/02/2011 11:57

      מוטי שלום,ראשית כל איחולי החלמה מהירה.שנית, על פי סיפור המקרה שלך, אשר בו חסרים עוד פרטים רבים, נראה כי קיימת אחריות של בית הספר בכל הפגיעות אשר מתחרשות בשטחו. כמו כן ניתן גם לייחס אחריות לאינסטלטור אשר ביצע את העבודות. בכל הנוגע לחלוקת האחריות בין המזיקים יהיה על בית המשפט לקבוע מי חב ובאיזה שיעור לגבי פציעתך.בברכה,רועי נתיב, עו"דנתיב ושות' - משרד עורכי דין ונוטריון