העברת קופת פנסיה

  • העברת קופת פנסיה
    מיכל | 29/01/2011 23:28

    אם במידה וקיבלתי הצעה טובה יותר מחברת פנסיה אחרת (דרך סוכן של כלל) ואעביר את קרן הפנסיה שלי (הקיימת סה"כ שנה - של מגדל) לחברה המתחרה בה דמי הניהול נמוכים יותר כרגע (במחצית!) יש משהו מזכויותי שיפגע? האם במידה ומשהו בדיווח הרפואי שלי מלפני שנה השתנה זה יכול לפגוע בי או שכל זכויותי תעבורנה? מה כדאי לי לבדוק ולוודא לפני העברה? אם במידה והפנסיה שלי הייתה בחברה עם ותק גדול יותר בתחום זה כדאי בשביל ההפרש בדמי הניהול?המון תודה!!

    • העברת קופת פנסיה
      עו"ד יקי רנד | 31/01/2011 13:32

      אני מציע כי תפני שאלתך ליועץ פנסיוני, מאחר ולא מדובר בשאלה משפטית.

    • מענה ועזרה- שירות לקוחות כלל פנסיה וגמל
      כלל שירות לקוחות | 01/02/2011 14:20

      מיכל שלוםחברת כלל פנסיה וגמל פועלת לשירותם המיטבי של לקוחותיה בכל מקום ובכל עת ותשמח לעזור בכל שאלה בניוד קרן פנסיה נשמרים לך כל הזכויות שאיתן הצטרפת לקרן הראשונה כולל מצב בריאותך. הקרן מקבלת אותך כפי שאת . בנוגע למידע שאת רוצה לקבל יהיה עליך לבדוק  את הסעיפים הרלוונטיים בתקנון בקרן החדשהלגופו של עניין, נשמח אם תפני לאי-מייל הבא, תוך ציון של שמך המלא, מס' הטלפון שלך ולינק להודעה שלך בפורום ונציג של החברה ישמח לחזור אליך בהקדם להסביר ולענות על שאלותיך:    ClalGemelAchmash@Clal-Ins.co.ilבברכה שירות לקוחות, כלל פנסיה וגמל