ביטול ביטוח שיניים

  • ביטול ביטוח שיניים- דחוף!
    שירלי | 27/01/2011 13:29

    ב-01.12.10 אחותי הצטרפה יחד עם בעלה לביטוח שיניים בידיעה כי הרופא שלהם היה בהסדר עם חב' הביטוח. לאחר שלושה שבועות התברר כי עקב חילוקי דעות עם חב' הביטוח הרופא יצא מן ההסדר. בשל כך, ביקשה בתחילת ינואר לבטל את הביטוח בשל סיבה זו. נאמר לה כי לא מוכנים לבטל את הביטוח וכי זהו ביטוח שלא ניתן לביטול עד תום התקופה לה התחייבה (6 שנים). האם הדבר חוקי? האם אכן קיימים סוגי ביטוחים שלא ניתן לבטלם? אשמח אם תפנו אותי להוראות חוק רלוונטיות.

    • ביטול ביטוח שיניים
      עו"ד גיל קראוס | 27/01/2011 16:35

      צהריים טובים, על פניו, חברת הביטוח איננה יכול לכבול את המבוטח לתקופה של שנים ולמבוטח עומדת הזכות לבטל את הפוליסה. יש לבחון את הפוליסה ולדרוש מחברת הביטוח את ביטולה לאלתר.