כיסוי חובה להסעת ילדים

  • כיסוי חובה להוצאת ילדים לצהרון
    ברוך | 29/11/2010 08:14

    שלום לצוות הנכבד לנו צהרון בבית ,באמצעות הסעה במיניבוס (להסעת ילדים)עם מלווה צמודה מסיעים את הילדים לצהרון.הבעייה:ישנם 4 ילדים שמערכת השעות משתנה ואשתי לוקחת אותם עם רכבה הפרטי .כמובן ללא תשלום.אולם תמיד ניתן לטעון שבתשלום של ההורים מגולם גם ההסעה.כיצד אוכל לסדר את הנושא שיהיה להם כיסוי בביטוח חובה ואפילו שלא גובים מהם עבור הסעה, רק להסעה במיניבוס גובים בתשלום בברכה ברוך.

    • כיסוי חובה להסעת ילדים
      עו"ד גיל קראוס | 30/11/2010 17:23

      ערב טוב, אם מדובר במשהו קבוע ועל מנת למנוע ספקות ובעיות בשלב מאוחר יותר, הייתי ממליץ לפנות לחברת הביטוח, ליידע אותה לגבי העניין ולבחון איתה האם יש צורך בהוראות או תוספות ספציפיות בפוליסה.

      • בכל מקרה ותמיד חשוב לקבל את ההתייחסות בכתב
        קטיה | 01/12/2010 08:08

        בתביעות ביטוח, מנסיוני לא פעם נשמעת טענה לגבי מידע שנמסר בע"פ ואז השופט מחליט למי להאמין... לכן מומלץ בהמשך לתשובה הקודמת ובכל מקרה של קבלת התייחסות מחברת הביטוח, לקבל התייחסות בכתב הכוללת תאריך ושם של מי שנותן את התשובה בשם המבטח.