תאונת דרכים ללא פגיעה

  • אין חכם כבעל הניסיון
    דוד | 21/11/2010 10:52

    בראשית דבריי אבקש להודות על הפורום הנפלא. כמו"כ אבקש לציין כי איני מעוניין בתשובה מחייבת אלא לברר באופן בלתי מחייב לאור ניסיונכם בענינים אלו. אני עליתי טרמפ על רכב שעשה תאונה, פוניתי למד"א ולמיון בעקבות התאונה שעשה בעל הרכב. והביטוח שילם לי החזר הוצאות וכן פיצוי בסך 2000 ש"ח מכיוון שלא ארע לי שום נזק ודו"ח חדר מיון היה נקי. האם במקרה כגון זה יכולתי לקבל מהם סכום נוסף מעבר ל-2000 ש"ח ע"י ייצוג של עורך דין או שמכיוון שלא קרה לי שום נזק לא ניתן לקבל יותר? אבקש את עזרתכם מניסיון בתיקים כגון דא. כי כרגע שאר הנוסעים ברכב רוצים לתבוע את הביטוח ורוצים לדעת האם שווה לשלם לעו"ד שכר טירחה או שממילא הוא לא יצליח להוציא יותר מ-2000 ש"ח . תודה מראש.

    • תאונת דרכים ללא פגיעה
      עו"ד יקי רנד | 22/11/2010 11:32

      במידה ושאר הנוסעים נפגעו כפי שאתה נפגעת, דהיינו, פונוי לבית החולים, מבלי שאובחנה פגיעה כלשהי, לא נקבעו להם ימי מחלה, וכפועל יוצא לא נגרם להם אובדן שכר, הרי שכלאורה פיצוי בסך 2,000 ש"ח הינו פיצוי מקובל וראוי, ואין הכרח להיעזר בעו"ד. יש לוודא כי חלף די זמן, השולל פגיעה סמויה באחד הנוסעים.