השכן שלך חייב לחתום על מסמכי הצעה לביטוח ועל הצהרת

  • "ביטוח חיים " - ביטוח על אדם זר
    דליה | 15/11/2010 21:15

    הוצע לי ע"י סוכן הביטוח שלי לעשות ביטוח כך ,שבמידה ואהיה מעורב בתאונה אקבל פיצויים ובמידה ואמותת אוכל לבקש , שילדיי יקבלו פיצויים על מותי . שאלתי היא כזאת . האם אני יכול לעשות "ביטוח חיים" על אדם זר . נגיד השכן שלי . ללא ידיעתו או הסכמתו . כך ,שבמידה וימות אני אהיה המוטב שלו ואקבל פיצויים על מותו . כמובן ,שאני זה שאשלם על הביטוח . ודבר נוסף. האם הוא יוכל לדעת , שביטוח כזה נעשה על שמו ? ז"א האם יש דרך בה יוכל לברר ,שיש עליו ביטוח כזה?

    • השכן שלך חייב לחתום על מסמכי הצעה לביטוח ועל הצהרת
      מבטוח | 16/11/2010 14:46

      הצהרת בריאות, כך שהוא חייב לדעת על הביטוח. בעקרון - במידה והוא חותם, אתה יכול לבטח את מי שאתה מתנדב לבטח. אתה יכול לבטח גם אותי ?

      • אם אתה מתנדב להתאבד . בוודאי!
        דליה | 16/11/2010 15:27

        סתם צוחקים ........ אני יודע שזאת שאלה קצת מוזרה . אבל חוץ מזה ,שהוא חייב לחתום על מסמכים כדי לאשר את הביטוח עליו . איך הוא עוד יכול לברר אם נעשה עליו ביטוח (דרך אגב . חתימה אפשר לזייף )