דו"ח השמאות לא מועבר לבעל הרכב

  • שמאות
    JL | 14/11/2010 23:29

    שלום רב,הסיפור מתחיל שהביאו את רכבי למוסך מורשה של חברת ביטוח והשמאי הגיע מטעם חברת ביטוח בלי ידעתי ועשה שמאות. כשהגעתי למוסך קיבלתי נייר שכתוב עליו רק מילים הנ"ל "לפי הערכת שמאי" והייתי אמור לחתום ליד כל שורה כזאת בלי שאני אראה את השמאות. חתמתי על כל שורה כזאת אבל שמאות עצמה לא קיבלתי.להיום  ששילמתי לשמאי על שמאות והם לא מוכנים לתת לי אותו ואף על פי הם העבירו את שמאות לחברת ביטוח בלי אישורי.חברת ביטוח שלי לא מוכנה לתת לי את השמאות בשום אופן.להיום שילמתי כסף ולא קיבלתי תמורה.משרד שמאות הנ"ל  מסרבים לדבר איתי ולהתעסק בעניין יותר.מה עושים?מה אני יכול לעשות?

    • דו"ח השמאות לא מועבר לבעל הרכב
      עו"ד יקי רנד | 16/11/2010 11:19

      הינך זכאי לעיין בדו"ח השמאות אשר הוצא לרכבך, ובאם חב' הביטוח או משרד השמאים מסרב להעבירו אליך, תוכל להגיש תלונה למפקח על הביטוח ו/או לאיגוד שמאי הרכב.

      • המשך
        JL | 16/11/2010 23:27

        מי זה המפקח על הביטוח?האם הוא ממשרד האוצר?

        • המפקח על הביטוח
          עו"ד גיל קראוס | 17/11/2010 15:25

          אכן כך. תוכל למצוא את פרטיו בקלות דרך האינטרנט.