אובדן מוחלט של הרכב

  • אני יודעת שזאת שאלה מוזרה אבל כבר קרו מקרים
    גו'רג | 09/11/2010 17:26

    מישהוא התנגש ברכבי בעודו עומד בחנייה . משום ,שזאת לא הייתה אשמתי חברת הביטוח שלו תפצה אותי על הנזקים . שאלתי היא כזאת יש לי ביטוח מקיף. במידה והרכב הולך טוטל לוס. וטרם תיקנתי אותו האם חברת הביטוח שלי תשלם לי את שווי הרכב פחות אומדן הנזק שנגרם לי בעקבות התאונה . והאם חברת הביטוח של הרכב שהתנגש בי מחוייבת לפצות אותי בשווי גודל הנזק במידה והרכב הלך טוטל לוס וטרם הספקתי לתקנו .

    • אובדן מוחלט של הרכב
      עו"ד גיל קראוס | 10/11/2010 16:03

      צהריים טובים, אם הרכב הוכרז כאובדן מוחלט, אתה לא אמור לתקן את הרכב. חברת הביטוח, בין אם זו חברת הביטוח שלך ובין אם זו חברת הביטוח של הנהג הפוגע, אמורות לפצות אותך בגין הנזקים ובדרך כלל לוקחים את השרידים אליהן.