פוליסה משנת 1949 בחב' "הסנה"

  • פוליסה משנת 1949 - הסנה - דחוף מאד
    הגר | 25/10/2010 19:40

    ברשות דודתי שהיא כיום בת 93 מצויה פוליסה משנת 1949 שהיתה אמורה להיות מסולקת לרגל אי תשלום הפרמיה בשנת 2002. בבדיקה בכל חשבונותיה - ל-ובזכרונותיה - היא זוכרת היטב היטב - כל פרט ופרט לא קיבלה את הכסף, הסנה מתנערת ולא יודעת על מה מדובר ואומרת שזה ישן ולבטח נעלם כשהחברה שנתה את דירקטוריה, מה עושים? למי פונים עם המסמכים שיש ברשותה בענין.

    • פוליסה משנת 1949 בחב' "הסנה"
      עו"ד יקי רנד | 26/10/2010 10:21

      ניתן לפנות למפקח על הביטוח, בצירוף המסמכים הקיימים, ולדרוש שיערך בירור בעניין מול חב' הביטוח הרלוונטית. במידה ומהלך זה לא יניב פרי, יש מקום לשקול לפנות לבית המשפט בתביעה לחב' הביטוח לגלות כל מסמך הנוגע לפוליסה אשר סבתך החזיקה בחב' "הסנה".