אחראי לתאונה מתכחש לאחריותו

  • קרתה לי תאונה שלא באשמתי והוא(אשם) לא מודה
    מה עכשיו תביעות קטנו | 25/10/2010 18:26

    נסעתי עם הקטנוע שלי בכביש בעל שתי נתיבים ונתיב אחד לכיוון הנגדי.ביצעתי עקיפה מהנתיב השמאלי של רכב 1 לאחר מכן יצאתי שוב לעקיפה של רכב שני להלן האשםבעת העקיפה הוא עבר מהנתיב הימני לשמאלי ומהשמאליבלם וביצע פנייה שמאלה בשביל פרסה בצומת בה יש סימון של אין כניסה!!חד-סיטרי.פגעתי ברכבו בדלת הנהג ונזרקתי!...תיקון הקטנוע שלי לפי הערכת שמאי היא כ2000 שח.האשם אינו מוכן לשלם....!!מה עכשייו..?לי אין צד ג'והוא לא מוכן להפעיל את הביטוח!

    • אחראי לתאונה מתכחש לאחריותו
      עו"ד יקי רנד | 26/10/2010 10:16

      ע"פ כותרת שאלתך, אני מניח שאתה כבר מבין מה עליך לעשות. על מנת לקבל פיצוי בגין נזקיך, תצטרך להגיש תביעה כנגד הפוגע בבית המשפט לתביעות קטנות.