ביטוח קבלני

  • שפוץ והרחבה במבנה ישן
    דוד אריה | 22/10/2010 09:06

    שלום לכם! ברצוני לבצע שפוץ נרחב+הרחבה של 50 מטר בדירה אחת, ובתוספת קומה אחת בשטח של 100 מטר. המבנה בן 100 שנים כיצד אני יכול לבטח את תהליך השפוץ וההרחבה ,כך שאם חו"ח תקרה תאונה כל שהיא, הנפגע יהיה מכוסה לגמרי, וכן שגם עלי לא תחול אחריות כל שהיא הרבה תודות דוד

    • ביטוח קבלני
      עו"ד יקי רנד | 25/10/2010 18:44

      השאלה היא האם השיפוץ מתבצע על ידך ממש ועל ידי עובדים מטעמך, או שמא אתה מתקשר עם קבלן אשר אחראי על גיוס העובדים וביצוע העבודה. אני מניח שאתה מתכוון לאפשרות השנייה. במידה ואתה לוקח קבלן, הרי שעליו לדאוג לביטוחו ולביטוח עובדיו בפוליסת קבלנים הולמת. כמו כן, עליך לדאוג לחוזה מסודר עם הקבלן בו הוא מתחייב לעריכת ביטוח מתאים לו ולעובדיו, גם לגבי נזקים הנגרמים להם וגם לצדדי ג. תוכל אף לדרוש כתנאי לתחילת עבודות, קבלת העתק פוליסה הולמת.