פוליסת אובדן כושר עבודה

  • דחיה בגין אי כושר
    מירי | 18/10/2010 18:08

    שלום,מ-2008 אני באי כושר עבודה חברת ביטוח שילמה לי השלמה של 1200 ש"ח לחודש שהסכום לא מתקרב עבור השלמה ל4 שעות (מעביד הפריש לי שכר שהוא הרבה יותר נמוך מתלוש שכר )עד סוף 2009 בינואר 2010 זומנתי לוועדה של חברת ביטוח וקיבלתי דחייה. ב06/2010 הייתה החמרה במצב רפואי הוגשה תביעת החמרה ושוב קיבלתי דחייה . אני מ 06-2010 עד 09/2010 הייתי בחופש מחלה היום עובדת 4 שעות באישור רופא תעסוקתי. אני לא ידעת מה לעשות תודה מראש

    • פוליסת אובדן כושר עבודה
      עו"ד גיל קראוס | 19/10/2010 15:36

      צהריים טובים, וודאי כי לא אוכל להתייחס לשאלתך מבלי לעיין במסמכים הרפואיים ובפוליסת הביטוח. אני מציע שתתיעצי עם עורך דין בתחום הביטוח ותביאי בפניו את המסמכים על מנת שיבדוק אם ניתן להגיש תביעה נגד חברת הביטוח.