תמ"א 38- שכר עו"ד

  • תשלום ליווי משפטי לתמא38/2
    מרים | 02/07/2013 10:51

    שלום רב,בבנין שלנו ישנה אפשרות לתמא 38/2 הכוונה היא שהדיירים יהיו היזמים. מה מקובל בתשלום לליווי הפרויקט של העו"ד? האם דרישה לקבלת אחוזים משווי הדירות החדשות שיבנו? או סכום מוסכם מראש עבור עבודת הליווי? תודה מראש.

    • תמ"א 38- שכר עו"ד
      עו"ד אילן הלוי | 03/07/2013 16:25

      מרים שלום! אם אתם היזמים של הפרויקט אז מקובל שעורך הדין יטפל במכירת הדירות החדשות ויגבה מהקונים שכר באחוזים. יתכן ובנוסף הוא ידרוש גם תוספת כספית. מאוד תלוי בסוג הפרויקט והיקפו. אילן הלוי, עו"ד מנהל פורום תמ"א 38

      • תודה והמשך לשאלה
        מרים | 03/07/2013 22:15

        ואם אין כוונה למכור את הדירות אלא לשמור אותן עבורנו?