תמ"א 38- יזם פושט רגל

  • חברה ייזמית שמנהלה פושט רגל
    חוה | 02/07/2013 06:51

    לאחר שהחלו העבות לביצוע תמ"א 38 נודע לי שמי שהציג עצמו בהסכם כייזם נמצא בהליך פש"ר   מה הן ההשלכות עלינו כדייריםנ.ב ניתנה הסמה מלאה ואף ייפויי כח בלתי חוזר למייצג

    • תמ"א 38- יזם פושט רגל
      עו"ד אילן הלוי | 02/07/2013 09:23

      חוה שלום! אם היזם אכן נמצא בהליכי פשיטת רגל אזי כל נכסיו עוברים לידי הנאמן בפשיטת רגל. חלק מנכסיו הם זכויותיו בחברה היזמית (אם התקשר אתכם דרך חברה) או זכויותיו מכוח ההסכם עצמו אם התקשר ישירות. לכן - לא הייתי ממשיך בהתקשרות עם אותו יזם. לא יודע על מה חתמתם אבל יש לכם עורך דין שמיצג אותכם והוא אמור לחלץ אותכם מזה. אילן הלוי, עו"ד מנהל פורום תמ"א 38

      • תיאור שגוי
        חווה | 10/08/2013 14:34

        סליחה טעות בתיאור
         הייזם הינה חברה בע"מ  פעילה
        אך מי שחתם על הסכם התמא בשמא כמנהל הינו  פושט רגל
         עורך הדין שלכאורה מייצג את הדיירים  לא האיר את העובדה
         כעת הבניין בעיצומם של העבודות
        ורוב הדיירים רוצים שיסתיימו
         אינןם מתייחסים להפרת התחייבויות של הייזם
         כגון דיור חלופי לתקופת הבניה
         תודה מראש

        • תמ"א 38 - מנהל פושט רגל
          עו"ד אילן הלוי | 11/08/2013 17:47

          חווה שלום!  אני מניח שאת הבדיקות עם מי אתם עושים עסק הייתם צריכים לעשות לפני ההתקשרות. כרגע, גם אם המנהל אכן פושט רגל, הייתי מתמקד בסיום הפרויקט כמה שיותר מהר תוך עמידה על כל המגיע לכם בהסכם. אם היזם הבטיח בהסכם לתת דיור חלופי ולא נתן אז תפעילו את עורך הדין שלכם או את הנציגות שידרשו זאת ממנו.

          אילן הלוי, עו"ד
          מנהל פורום תמ"א 38