קבלתי אינפורמציה מוטעית וחתמתי

  • קבלתי אינפורמציה מוטעית וחתמתי
    רחלי | 19/02/2013 12:31

    חתמתי על הסכם תמ"א 38 לאחר הטעיה שיהיהו מספיק חניות לדיירים הוותיקים. הקבלן רוצה לבנות 3 קומות וכמובן לתת חניה לחדשים. עד עכשיו בחלקה המשותפת היו מספיק חניות. אלה אמורים להיות מופקעים לטובת החדשים. בשעת החתימה נאמר לי שיהיו מספיק חניות לאחריו התברר שהוטעיתי. שאלתי: האם אפשר לבטל חתימה ובפרט שאני מיופת כוח ולא מסרתי עדיין את המסמך המקורי של ייפוי הכוח רק את צילומו ואף לא את צילום תעודת הזהות שלי. שאלה שניה: האם אפשר להפקיע רכוש משותף שבו יש חניות לכל הדיירים הוותיקים לטובת החדשים כדי שהקבלן יוכל לבנות 3 קומות ומספר רב של דירות כדי להגדיל רווחיו

    • קבלתי אינפורמציה מוטעית וחתמתי
      עו"ד אמיר לנטון | 19/02/2013 19:21

      רחלי שלום רב עליך להודיע בדחיפות דבר ההטעייה ליזם/קבלן ועורכי הדין ,בכתב עם אישור מסירה . ישנם פנים לכאן ולכאן . כעקרון עניין החניות נתון למשא ומתן בכל פרויקט ופרויקט. ראוי להתייעץ עם עו"ד שיבחן כלל הנתונים לרבות אופן ניהול המשא ומתן והחתימה, הסיכויים והסיכונים בהצלחה אמיר לנטון עו"ד מנהל פורום תמא 38

      • לא הבנתי
        רחלי | 19/02/2013 23:26

        מה הכוונה שישנם פנים לכאן ולכאן, האם יכול לפרט תודה