עו"ד בתמ"א 38

  • עבודת עו"ד בתמא 38
    עידן | 28/11/2012 13:34

    שלום רב, בבניין שאני מתגורר עושים תמ"א 38 כבר קרוב לשנתיים. בזמן חתימת החוזה היזם הביא עו"ד מטעמו שייצג גם את דיירי הבניין. במהלך השיפוצים נוצרו הרבה מאוד בעיות ואי סדרים עם היזם. היזם לא מוכן לדבר איתנו על הנושא, פנינו בכתב מספר רב של פעמים לעו"ד הנ"ל בבקשה לישר עם היזם את הבעיות ולקבל תשובה כתובה בנושא. בכל שיחה עם העו"ד היא תמיד מגנה על היזם ודי ברורה עמדתה לצד היזם וחוסר הרצון שלה ליצג את דיירי הבניין, כמו כן לא קיבלנו אף תשובה לאף מכתב שכתבנו, ודרשנו תשובות בצורה מפורשת מגוף המכתב. כמו כן העו"ד טענה בצורה ברורה וחד משמעית שהיא לא חייבת לענות על אף מכתב שנכתב אליה. השאלה שלי היא מה ניתן לעשות במצב כזה? להתלונן בלשכת עורכי הדין? ללכת לעו"ד אחר?

    • עו"ד בתמ"א 38
      עו"ד גילי לוי | 02/12/2012 11:36

      עידן שלום, צריך לבחון את הסכם שכר הטרחה שלכם מול עוה"ד. בעיקרון, עצם העובדה שעוה"ד מייצג את שני הצדדים לעסקת תמ"א היא לא פשוטה ומצריכה דרישה ובדיקה. בברכה, עו"ד גילי לוי מנהל פורום תמ"א 38