רשלנות רפואית בטיפול שיניים

  • רשלנות בשיניים
    אורטל | 03/05/2011 08:48

    שלום. עקב כאבים חזקים בשן הלכתי לרופא המטפל שלי ב'כללית ' . במרפאה טענו שאני צריכה עקירה דחופה אך כיון שהיתה דלקת בשן צריך להשתמש באנטיביוטיקה ורק אחר כך לטפל. לקחתי כשבועיים טיפול אנטיביוטי במינון מאד גבוה וכדורים למשכככי כאבים. רק אחרי יותר משבועיים נקבע לי תור לעקיה כירורגית כיון ש"אין להם תורים". הרופא הכירורג בדק את הפה ושלח אותי להתייעצות עם המזכירה שהסבירה לי בקול רם ליד כל הממתינים בחוץ להכנס לרופאים שאני חייבת לעקור 4 שינים ולעשות תותבות. כמובן שנורא התביישתי למה כולם צריכים לדעת את מצבי הרפואי שאמור להיות חסוי ובבוודאי שלו להיות מושמע בפורום כזה?? אמרתי לה שאני לא רוצה לעקור כרגע 4 שיניים רק את השן הכואבת אז היא אמרה שבסדר,(אחרי שהיא התווכחה איתי רבע שעה וניסתה לשכנע אותי לעקור) ואם ככה יש לה תור לעקירה רק לעוד חודש(!!) ז"א שחודש שלם אצטרך להמשיך עם האנטיביוטיקה. אמרתי לה שלום והלכתי לרופא פרטי. הרופא התפלא "מי אמר לך שצריך עקירה??" בקיצוור.. בטיפול שורש שהתחיל עוד באותו יום (ולא חודש!) הוא פתר לי את הבעיה. האם יש על מה לתבוע??

    • רשלנות רפואית בטיפול שיניים
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 04/05/2011 12:46

      המקרה שאת מתארת אולי לא נעים אבל ספק בעיני אם מצדיק עלויות של ניהול תביעה. את מתארת תוכנית טיפול שגויה, אשר לו היתה מבוצעת היתה עלולה לגרום לך נזק, והרבה אי נעימות בהתנהלות של המרפאה. למזלך הטוב, הגעת לידים טובות, לדברייך, ואת מרוצה כעת מהטיפול. העובדה כי לו היית ממשיכה בטיפול במרפאה ההיא עלול היה להיגרם לך נזק איננה, כשלעצמה, מצדיקה תביעה שכרוכה בהוצאות. הרבה בריאות!