רשלנות רפואית בניתוח אורטופדי

  • רשלנות רפואית
    גלית | 10/01/2011 11:07

    אני בת 35 לפני שנה ועשרה חודשים שברתי את עצם צוואר ירך.עשו לי ניתוח בשיב"א. שמו לי פלטינה ושלושה ברגים. מאז סבלתי מכאבים נוראים כול יום.לא הייתי מסוגלת לעלות מדרגות ולשבת.פניתי לרופא אחר.ולפני חודש וחצי עשיתי ניתוח חוזר בבת חולים השרון.כשפתחו לי את הרגל ראו שראש הברגים עקומים.הוציהו לי את הברגים והפלטינה ומסתבר שקיבעו לי עקום.השבר יתאחה עקום אני צולעת וגופי נוטה ימינה.אני עדיין לא עולה מדרגות ומתקשה לשבת.אני יושבת רק על חצי ישבן שמאלי. רציתי לדעת עם יש פה רשלנות רפואית מצד שיב"א.

    • רשלנות רפואית בניתוח אורטופדי
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 11/01/2011 09:03

      המהלך הרפואי שאת מתארת הוא בלתי תקין. על פני הדברים, משהו בניתוח או במעקב אחרייך לאחר הניתוח היה צריך לעורר חשד כי יש בעיה הדורשת טיפול. לצורך בחינת סיכויי תביעה במקרה זה עלייך לפנות לעו"ד אשר יזמין את התיק הרפואי השלם מבית החולים (תיק הניתוח והמעקב המרפאתי) ועל יסוד אלה, בצירוף לגרסתך המפורטת, יקבל החלטה באשר לסיכויי התביעה במקרה זה.