איחור בביצוע ניתוח

  • תלונה
    גל | 13/12/2010 09:25

    לפני 3 שנים אושפזתי כתוצאה מתאונת דרכים קשה,בכל המסמכים כתוב שהייתי אמור לעבור ניתוח כלשהו מיידית.לא קיבלתי עד היום תשובה ברורה מדוע לא ניתחו,יש לי נזק רציני עקב כך.היות וקיים תיק תביעת ת.ד אינני יכול לתבוע רשלנות.אבל ברצוני לקבל תשובות.האם פנייה למשרד הבריאות בדרך תלונה ולא נגד רופא ספציפי היא נכונה? התכנית לנתח אותי עדיין קיימת אבל אני חש שיש קושי לנתח בגלל שעבר הרבה זמן והם לא מודים בכך.האם זה יכול לפגוע ביחס אליי ?

    • איחור בביצוע ניתוח
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 19/12/2010 14:37

      לא ברורות לי הנסיבות בגינן נדחה הניתוח ולא ברור משאלתך איזה נזק גרמה הדחייה כשלעצמה. כך או כך, הנזק הרפואי בשלמותו הוא תוצאה של תאונת הדרכים ועל כן תוכל לתבוע בגינו במסגרת התביעה לפי חוק הפיצויים לנפגעי תאונות דרכים. בכל הנוגע לסיבת הדחייה ומהותה - יש לברר את הפרטים על כך מול הרופאים המטפלים או להתייעץ עם מומחה אחר בתחום לקבלת הסבר.