עיבוי פין

  • הזרקות סיליקון
    גולן | 29/11/2010 17:14

    לאחרונה יצא לי לקרוא באתר YNET כי דר יעקב ****** ביצע הזרקות סיליקון לפין שלא כחוק, עברתי את הטיפול לפני שנתיים ללא יודעין חשבתי שהוא מוסמך מתאם בית החולים וולפסון לטיפול הנ"ל יש לי מסמך המעיד שבבית החולים וולפסון דר יעקב ******רשום כרופא כירורגי לעיבוי הפין. המרפאה מתחמקת ממתן תשובות, אבקש את עזרתך בנושא אין לי כל בעיה אך אני פוחד שבעתיד תהיה. ממתין לתשובתך

    • עיבוי פין
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 01/12/2010 11:20

      ממליצה לך לפנות לאורולוג מומחה מן השורה הראשונה, בדרג של מנהל מחלקה, ולהיוועץ עימו האם הפעולה שבוצעה גרמה לך נזק או עלולה לגרום לך נזק כלשהו. לא ברור לי איזה חומר הוזרק, לא בטוח שמדובר בסיליקון. מדובר בפעולה שנויה במחלוקת. המומחה שציינת עבד אמנם באותן שנים בבית החולים וולפסון אך אינני יודעת מהו בדיוק טיב הטיפול שניתן לך והאם אמנם הזיק לך.