אם את רותחת עליו כנראה הוא צדק.

  • האם להתלונן
    שלי | 07/11/2010 17:22

    עקב תחושת אי נוחות בעיכול ונפיחות מתמדת בבטן אני מבקרת רופאי גסטרו שיתנו פתרון. עושה בדיקות ללא מימצאים עד כה.לפני מספר ימים ביקרתי רופא גסטרו של קופת חולים .לאחר שניכנס למחשב וראה שייתי כבר אצל שלושה לפניו שאל שאלות מוזרות כמו: האם אני מצפה מימנו שימצא אצלי גידול סרטני? איזה תרופות אני מצפה שיתן לי?וכל מיני שטויות כאלה.בנוסף אמר שאני לא עיקבית אצל הרופאים .בקיצור ישבתי אצלו חצי שעה ויש כאלה שיושבים שעה,ולבסוף נתן 2 בדיקות נוספות אחת לצליאק והשנייה ויטמין D.בנוסף וזה החמור מכל נתן 2 תרופות אחת כדור טיבעי שקונים ללא מירשם והשניה כדור שנותנים להתקפים פסיכוטיים!!!! .הדבר היחיד שאמר לי על התרופה בשם מודל שהיא גורמת לנפיחות בחזה ולא הרחיב.למזלי אני לא נוטלת תרופות כימיות ולא קניתי .הגעתי הביתה וקראתי שנותנים אותה למצבים פסיכוטיים ולמצב כאשר הרופא חושב שבעיית העיכול נובעת ממצב ריגשי.אני רותחת על הרופא הזה ולא יודעת איך להגיב מה עליי לעשות?

    • אם את רותחת עליו כנראה הוא צדק.  לת
      גככ | 08/11/2010 07:45

    • תלונה
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 08/11/2010 16:26

      אם את סבורה שמצבך הרפואי איננו זוכה לבירור נאות ממליצה לך לקבוע תור אצל רופא גסטרו פרטי על מנת שיערוך בירור מקיף אודות מצבך. באשר לעניין התלונה - זה כבר תלוי בך.. מובן שאם את סבורה כי נפל דופי בהתנהלות הרופא תוכלי להתלונן עליו אצל נציב הקבילות של הקופה.