אבחנה פסיכיאטרית מוטעית

  • רשלנות רפואית
    אתי | 27/09/2010 16:01

    אי... אני רוצה לקבל חוות דעת.פסיכיאטרית שהייתי אצלה בעבר על מנת לקבל פרוזק דרך הקופה במחלקה לבריאות הנפש.משום שהקופה לא ממנת זאת ועליך לפנות לפסיכיאטריה כדי לקבל את המרשם. ועקב נקמה של הרופאה בי רשמה חוות דעת מוטעית ואינה רוצה לשנותה. אני ניגשתי שוב למחלקה משום שבני היה זקוק לעזרה ואני ניצלתי את היותי בעבר מטופלת במחלקה עקב חרדות.בקיצור אני לא רוצה להעריך עקב נקמתה בי החליטה לרשום בחוות דעת לבני שאני חולה סכיזופרניה.ולא היה ולא נברא כדבר הזה היא פשוט כתבה זאת תוך 2 דקות. ללא שום הבחון עמוק כלום.ויש לי גם חוות דעת כנגד מפסיכיאטרית מנהלת גדולה שהיא שללה זאת מכל וכל וגם אמרה שזו בושה לפסיכיאטריה.שיש כאלה רופאים. א הייתי שוב על מנת לדבר איתה בצורה רגועה.וזה מה שהגברת אמרה...יכול להיות שאני טועה בהבחנתי אבל איני מוכנה לשנותה. מה אני אמורה לעשות כדי להפריך זאת .ללכת לעורכי דין והייתי העלות ממש יקרה ואין ביכולתתי לשלם סכומי עתק כאלה ומנגד אני יצרתי קשר עם האגודה לזכויות החולה שגם הם ממש מקסימים ומנסים לעזור. תודה רבה

    • אבחנה פסיכיאטרית מוטעית
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 04/10/2010 06:31

      אינך יכולה להכריח את הפסיכיאטרית לשנות את חוות דעתה המקצועית, גם היא מוטעית לדעתך. עם זאת, את מציינת שהתייעצת עם מומחית אחרת, אותה את מכנה "מנהלת גדולה" אשר סברה כי האבחנה מוטעית. אם כך, תוכלי לקבל חוות דעת ממנה על מצבך הרפואי.ככל שאת מעוניינת להעלות טענות נגד הפסיכיאטרית, שאינני נכנסת במסגרת מענה זה לסיכוייהן, תוכלי לפנות בתלונה לנציב תלונות הציבור במשרד הבריאות ולשטוח את טענותייך.