טיפול אורתודנטי רשלני

  • טיפול שיניים רשלני
    סיגלית | 23/08/2010 00:01

    שלום רב, לפני 9 שנים עשיתי טיפול אורטודנטי, הרכבתי גשר במשך 4 שנים- הרופאה אשר טיפלה בי תמיד משכה את זה וביטלה תורים דחתה תורים לבסוף שהורידה לי א הגשר נתנה לי שתי פלטות עליונה ותחתונה- ואפילו לא בדקה עם התחתונה מתאימה (היא לא התאימה) וזהו לא הזמינה אותי לביקורת- לא שמעתי ממנה. אני כבר עם פלטה עליונה 4 שנים (2 ראשונות כל יום שמתי אותה). אני לא מרגישה שהטיפול הושלם או בוצע כהלכה, השיניים לא ישרות ולפי הרגשתי מתעקמות שוב. ברצוני לעשות טיפול חוזר, האם יש לי עילה לטבוע את הרופאה? לבקש החזר כספי על מנת שאוכל לבצע טיפול במרפאה אחרת?

    • טיפול אורתודנטי רשלני
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 26/08/2010 13:19

      לא ברור לי משאלתך: 1. מתי הוחל בביצוע הטיפול? באיזו שנה? בת כמה היית? 2. בת כמה את היום? 3. כמה זמן נמשך הטיפול? 4. מה היתה מטרתו? 5. מתי הושמו לך שתי הפלטות ולאיזו מטרה? האם לצורך שימור? 6. איזה טיפול ניתן לך לפני הטיפול המשמר? 7. האם נתבקשת להגיע לביקורת?

      • טיפול שיניים רשלני
        סיגלית | 26/08/2010 16:23

        הטיפול החל בערך לפי 8 שנים ב2002, כשהייתי בת 13 כיום אני בת 21 הטיפול היה 4 שנים גשר שנועד ליישר את השיניים, ולאחר מכן ניתנו לי פלטות שאמורות לשמר, לא נאמר לי כמה זמן עלי ללכת איתן וגם לא התבקשתי לבוא לביקורת, הפלטה התחתונה בכלל לא התאימה והיא לא טרחה לתקן אותה. כמה פעמים שהתקשרתי כשרק קיבלתי אותה ונעניתי ב "אני לא בנתניה אני אתקשר אלייך שאני אהיה" ופשוט נמאס לי אז לא התקשרתי וגם היא לא טרחה להתקשר. הפלטה העליונה שכן התאימה הלכתי איתה בשנתיים הראשונות רצוף, ואחר מכן התחלתי לילה כן, לילה לא וכיום אני שמה כל שני לילות, אבל אני לא רואה שהטיפול נשמר, אני בכלל לא חושבת שהטיפול נעשה כמו שצריך וגם לאחר מכן לא ביקורות ולא כלום, התייעצתי עם רופא אחר לא מזמן והוא אמר לי שעלי לעשות גשר שוב ועוד דברים שחשובים להצלחת הטיפול שהיא בכלל לא טרחה לאמר לי. האם אני יכולה לתבוע אותה אחרי שעבר הרבה זמן?