אינטואיציה בדבר רשלנות רפואית

  • קרע דרגה 3 בלידה עקב מספריים שלא עבדו
    שירה | 16/06/2010 22:47

    בלידה השנייה שלי במהלכו שמעתי את המיילדת אומרת בהיסטריה שהמספריים לא עובדות, כאשר היא ניסתה לעשות חתך מבוקר. היא מהר רצה לקחת מספריים חדשות ואז הרופאה חתך וחתך וזה היה ניראה שמשהוא היסתבך. אחרי הלידה כש כבר העבירו אותי למחלקה מיוחדת לנשים שצריחות אחות דחוף יותר, בא אלי הרופאה ואמר לי שיש לי קרע דרגה 3 ובלידות הבאות אצתרך לחשוב על קייסרי- אני אכן בדקתי את זה אחרי כמה חודשים אצל רופאה מומחה ו הוא אישר, שלא כדי לי ללדת אחרי המיקרה הזה, לידה טבעית. חוץ מי זה אני סובלת עד היום, 1.5 אחרי הלידה עדיין. הרופאה המילד לא אמר לי שזה ביגלל המיספריים שלא עבדו, אני גם הייתי כל כך תחת כאבים ועיפה שלא שאלתי אפילו מה קרה אבל זה דיי ברור לי מה קרה.

    • אינטואיציה בדבר רשלנות רפואית
      יוסי אפשטיין, עו"ד | 18/06/2010 11:38

      שירה שלום, ניכר מדברייך כי את יודעת באינטואיציה ובחוויה שלך כי אכן היתה התרשלות בטיפול בך שאף גרמה לנזק ממשי. יתירה מזו. הרופא שבדק אותך מאשש ברמה זו או אחרת את הנחותייך. לאור זאת נראה לי כי יש בסיס ממשי לתביעה ועל מנת לברר זאת, עלייך לגשת לעו"ד מתחום הרשלנות הרפואית / דיני הנזיקין ולהיוועץ עימו ולאחר שהוא יקבל את מלוא הניירת הרפואית, הוא גם ידע מה לעשות וייעץ לך פרטנית בהתאם לממצאים.