רשלנות רפואית בגין נזק מולד

  • תביעת רשלנות רפואית נגד משרד הבריאות!
    מויאל ארז | 16/05/2010 12:22

    שלום!אני בן 46 [מאתמול]נולדתי עם פגם גנטי,אשר פוגע לי בחיי היום יום,פניתי ב:2006 בתביעה נגד ביטוח לאומי,ושם כרגיל הריצו אותי הלוך ושוב ובסוף קבעו לי 54 אחוזי נכות אשר אינם משקפים כלל וכלל את מצבי האמיתי.לציין שלי המדינה אומרת שאין בפגם זה בכדיי לקבל אחוזי נכות גבוהים,אך מצד שני כאשר אישה הרה עוברת בדיקת מיי שפיר בחודש שביעי,ומגלים כי העובר יסבול ככל הנראה מאותו פגם שלי יש אזי מומלץ על ידם להפילו[יש לי כמה עדים]השאלה היא האם לתבוע רק את משרד הבריאות?

    • רשלנות רפואית בגין נזק מולד
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 17/05/2010 12:44

      אם בכוונתך להגיש תביעת רשלנות רפואית בגין פגם גנטי שהוביל ללידתך - תביעה זו התיישנה וחלפה מן העולם לפני 21 שנים..

      • מר צוקרמן!
        מויאל ארז | 17/05/2010 18:34

        מודה לך על התשובה הישירה [אהבתי]אך לא כך חושב הד"ר עו"ד שייצג אותי,יש להתחשב במקרים מהסוג הזה בגילוי נאות ,ושאילו היו מתריאים באותן שנים,והייתי מקבל טיפול יתכן וחלק מהסבל שלי היה נמנע! מאחר ואינך יודע את כל הפרטים, כי הדף קצר מלהכילם ,לא אפריע לך! ושוב אני מודה לך!ארז