כ-1000 ש"ח לאיסוף מידע רפואי וכ-5-10 אלף למומחה

  • עלות עיון ברשומות
    אלי | 10/05/2010 21:48

    לעו"ד שלום רב מנסיונך בתביעות רשלנות רפואית כמה העלות של המומחה לעיון ברשומות בכדי לדעת אם יש קאס לרשלנות רפואית . כמו כן כמה עולה חוות דעת רפואית לביסוס תביעת הרשלנות . האם יש לך משרד בצפון

    • כ-1000 ש"ח לאיסוף מידע רפואי וכ-5-10 אלף למומחה
      יוסי אפשטיין | 10/05/2010 22:39

      המלצות ניתן למצוא באתרים שונים באינטרנט. חשוב שהמומחה יהיה מנוסה בחקירות נגדיות בבתי משפט. הסכומים דינאמיים אך זה הממוצע לרופא סביר ומומחה בתחומו לצורך תביעה

    • עלות התייעצות עם מומחה
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 13/05/2010 11:21

      פנייה למומחה רפואי בעת הכנת תביעת רשלנות רפואית מורכבת משני שלבים: הראשון - בדיקת סיכויי תביעה - עבור שלב זה מעיין המומחה בכל החומר הרפואי הרלוונטי ואף בודק את התובע במידת הצורך. עלות התייעצות כזו עולה לנוע בין 1,000 ש"ח ומע"מ ועד 3,000 ש"ח ומע"מ, אם כי יש כאלה שדורשים פחות ואף יותר. במקרה שהמומחה מוצא בסיס לתביעה ומוכל לערוך חוות דעת רפואית עלותה יכולה לנוע מ- 4000 ש"ח ומע"מ ועד עשרות שאלפי שקלים (תלוי במורכבות התיק, במומחה וכיוצ"ב). יש לזכור שמדובר בשוק פרטי.