פגיעה בעצב לאחר עקירת שן בינה

  • עקירת שן בינה
    אלדד כהן | 24/03/2010 09:55

    שלום רב,פגיעה בעצב לאחר עקירה.האם חוסר בכתב הסכמה ואזהרה לגבי הסיכונים מהווה עילה לתביעה.בכלל תביעות לגבי תביעות שיניים האם יש עילה.תודה.

    • פגיעה בעצב לאחר עקירת שן בינה
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 25/03/2010 08:30

      פגיעה עצבית עקב עקירת שן בינה היא סיבוך והשאלה אם נגרם ברשלנות תלויה בהתנהלותו של הרופא המטפל. לא ברור לי משאלתך אם היה טופס הסכמה שלא הופיע בו תאור של הסיכון או שלא היה טופס כזה כלל. על כל פנים הדברים אינם חד משעיים ודורשים בירור מדוקדק ורק לאחריו ניתן יהיה לקבוע. מציעה לך לפנות להתייעצות עם עו"ד מומחה בתביעות רשלנות רפואית.