גידול כתוצאה מחשיפה לקרינה

  • תביעה נגד צה"ל
    א | 22/12/2009 10:40

    שלום רב, אני כבן 32, עו"ד במקצועי אך לא בתחום הנזיקין. לאחרונה עברתי ניתוח להסרת בלוטת התריס בעקבות גידול פפילרי שנתגלה בה. רופא משפחה אמר לי שאצל גבר בגילי 99% שהדבר נבע כתוצאה מחשיפה לקרינה. במהלך שירותי הצבאי בחיל המודיעין הייתי חשוף לאנטנות גדולות. לפיכך שאלתי היא האם לאור ניסיונך יש קייס במקרה זה, סכום תביעה רלבנטי, והאם הנני זכאי לאחוזי נכות מסויימים מצהל ו/או ביטוח לאומי וכיו"ב. תודה

    • גידול כתוצאה מחשיפה לקרינה
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 22/12/2009 10:53

      שלום רב, עצתו של רופא המשפחה היא אולי פתח למחשבה אך רחוקה מלבסס עילת תביעה נגד משרד הבטחון. אני מציעה לך להיוועץ עם אונקולוג האם ידוע על קשר בין הגידול בו לקית לבין חשיפה לקרינה ועד כמה הקשר הזה הוא מובהק.. השלב הבא הוא לברר אם ניתן להוכיח שאותן אנטנות אליהן נחשפת פולטות קרינה. בהנחה שעברת מסוכה זו עולה על הפרק שאלה נוספת והיא מהו הנזק שנגרם לך. על מנת להשיב על כל אלה נדרשת התייעצות עם עו"ד מומחה בתחום שיבדוק את המקרה שלך ואת כדאיות הגשת תביעה במקרה זה.

      • יכול להפנות?
        א | 22/12/2009 11:02

        תודה על תגובתך. האם ברשותך שם של עו"ד המתמחה בתחום זה?