תגובה

  • רשלנות רפואית
    גל | 09/12/2009 08:08

    לפני כמה שנים אמי זל סבלה מנפיחות בחזה הרופאה במשך חודשיים נתנה אנטיביוטיקה ועד שגילו שזה גידול ממאיר חלפו חודשיים והיא נפטרה בתוך עשרה חודשים.כיום אבי במשך חודשיים אצל אותה רופאה סובל מכאבי בטן היינן בשלושה חדרי מיון באופן פרטי וכל מיני צילומים על ידי הרופאה ורק בבדיקה האחרונה ססקופיה גילו גידול ממאיר אנחנו מרגישים שלמרות דעות רופאים אחרים שמגנים עליה שאותה בדיקה היתה אמורה להתבצע מהתחלה אנחנו מרגישים שוב נפגדים וכואבים האם יש מקום לתביעה על רשלנות או כמו שהרופאים יודעים לעשות טוב ולהתחמק ולהצטדק לא נצליח להוכיח כלום לטובתינו למרות שאנו כואבים מאוד ובוכים מאוד על כך *למידע נוסף: בדיקה רפואית

    • תגובה
      צחי | 10/12/2009 09:34

      שלום גל. לי היה מקרה דומה במשפחה והתלבטנו רבות האם יש טעם לתבוע. ה"שוק" הזה של רופאים קשה וסגור. בסופו של דבר החלטנו להעזר בשרותי מכון שדואג שהתיק שלך יעבור למומחה המתאים (אנחנו בחרנו במכון שמר מחיפה). אתם מיוצגים ע"י עו"ד? תברר את האופציה וגם אם זה השקעה בלי לדעת תוצאות זה שווה לשקט הנפ]שי שלך

      *הערת מערכת לנוחותך - מצא עו"ד באינדקס עורכי הדין: עורכי דין בחיפה

    • איחור באבחנה של חודשיים
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 10/12/2009 15:13

      השאלה הראשונה לבירור, שהיא רלוונטית במקרה זה, היא מה המשמעות של איחור של חודשיים באבחנה. ישנם גידולים שפרק הזמן הזה איננו רלוונטי לגביהם שכן הם גדלים לאט ולעיתים הטיפול הרפואי המבוצע הוא זהה גם אם הגידול היה מאובחן קודם לכן. כדאי לברר באיזה גידול מדובר, באיזה שלב נמצא והאם אבחון לפני חודשיים היה משנה את מהלך המחלה ו/או הטיפול