תאונת דרכים

  • תאונת דרכים...
    ניסן | 05/06/2008 14:42

    לעו"ד אסי לביא שלום רב!! אני עברתי תאונת דרכים במהלך חופשתי מהצבא . הוכרתי כנכה צה"ל ע אחוזים זמניים והכל. עכשיו איך שהבנתי שאני יכול לתבוע את בית החולים על כך שהגעתי למיון אחריי התאונה היו צריכים לנתח אותי ישר וניתחו אותי רק לאחר חמש או שש שעות משהו כזה ובכל הזמן הזה אני סובל מכאבים עזים כי היה לי שבר פתוח בשוק של הרגל ושברתי את האגן ... אחות בבית חולים חברה של אמא שלי אמרה לי שאני יכול לתבוע את הביטוח ... אם כן אשמח לקבוע איתך פגישה ..

    • תאונת דרכים
      ניסן | 05/06/2008 14:44

      סליחה טעיתי לא לתבוע את הביטוח אלה את בית החולים .

    • רשלנות רפואית וייחוד עילה בתאונת דרכים ובתביעה נגד קצין תגמולים
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 05/06/2008 15:09

      האם העיכוב של 6 שעות בניתוח החמיר את מצבך הרפואי או רק גרם לך לכאבים? מהו בדיוק הנזק שנגרם לך כתוצאה מהעיכוב הזה? יש לך נכות היום? לתשובה על שאלות אלה יש חשיבות כי ישנם חסמים מהגשת תביעות נגד מזיקים נוספים כאשר יש לך תביעה נגד קצין תגמולים. אמתין לתשובתך כדי לספק מענה

      • כן יש לי
        ניסן | 06/06/2008 15:08

        כן קיבלתי אחוזים זמניים לחצי שנה של 66 אחוז . שברתי את האגן את השוק שבר פתוח . ועוד דבר יש לי בכף רגל drop foot ותאמת אני לא יודע עם . ויש לי תביעה נגד קצין תגמולים אבל על דברים אחרים