סכסוך בחברה

  • סיכסוך בחברה
    אנונימי | 24/05/2010 10:36

    אני בעלים של נכס ושותף בחברה ששכרה את הנכס (נכנסתי שותף תמורת העברת התוכנה שלי שהיא פעילות החברה), נתתי הלוואת בעלים, לאור החלטה של שותפי להרחיק אותי מפעילות החברה ובידיעה כי אין לחברה כסף לשלם לי איך פועלים נגד בעלי החברה, כמו כן השותף החליף את המנעולים בנכס האם זכותי לפרוץ פנימה בכדי להוציא את הציוד האישי שלי הייתי גם מעוניין לדעת על פירוק במעמד צד אחד ואיך אוכל לדרוש תשלום שכר עבודה עם אין לי חוזה מול החברה

    • סכסוך בחברה
      עו"ד משה כאהן | 24/05/2010 18:14

      בעקרון אינך רשאי "לפרוץ" לנכס ע"מ להוציא ציוד השייך לך. אם עבדת עבור החברה, אתה בהחלט יכול לתבוע שכר עבודה כפי שסוכם, גם ללא הסכם בכתב. באשר למהות הסכסוך, מוצע כי תתייעץ עם עו"ד.

      • בהמשך לסכסוך
        אנונימי | 03/06/2010 23:56

        קיבלתי אישור מהמשטרה להכנס גם ללא רשות השותף שלי בטענה שכל זמן שאני רשום כבעלים ואין נגדי צו הרחקה אז מותר לי להכנס ללא שום דרישה, המשטרה אמרה שאני מסתכן בתלונה נגד גניבה אבל זה כבר משהו אחר כרגע יש לנו צרה חדשה והיא הפרת הסכם שחתמנו בין החברה אני והשותף השני. מפר ההסכם הוא השותף בכל שהוא לא משלם את חובו שאלתי מה אפשר לעשות בנידון ? האם אפשר להתלונן במשטרה על חשדות להונאה ו/או הפרת חוזה ו/או שקרים ורמאות