פירוק חברה

  • פירוק חברה
    יואב | 21/01/2010 16:04

    שלום, אני שותף בחברה (שני בעלי מניות) והיא נכנסה למצב של חדלות פרעון. השותף שלי, בעל המניות הנוסף, לא משתף פעולה ולא מוכן לשלם את החובות לרשויות המס. מה באפשרותי לעשות (אינני רוצה לשלם את החלק שלו רק את החלק שלי)?

    • פירוק חברה
      עו"ד משה כאהן | 21/01/2010 16:54

      קשה לענות על שאלה כזו באופן כללי. צריך לדעת מי הנושים ומה היקפי החובות. מוצע לפנות לעו"ד.

      • פירוק חברה
        יואב | 22/01/2010 00:13

        גובה החובות לרשויות המס כ15,000 ש"ח, כאשר שאר החובות הם ספקים שונים שהחברה חייבת להם כסף ועוד מס' עובדים.

        • פירוק חברה
          עו"ד משה כאהן | 22/01/2010 15:00

          יש לנסות ולהגיע להסדר ביחס לכ"א מהנושים שיכולים להגיע אליך ברמה האישית כגון" מס הכנסה. מומלץ שתעזר באיש מקצוע.